subota, 15. prosinca 2018.

Venom (Najdraži film)

    Venom je američki superherojni film. Režirao ga je Ruben Fleischer,a glavni glumci su Tom Hardy koji u filmu glumi Venoma i Eddie Brocka, Riz Ahmed koji glumi Carlton Drakea i Riota, Jenny Slate koja glumi Doru Skirth. 


  Kratak sadržaj


     Simbioti iz svemira dolaze na Zemlju, razdvajaju se te traže domaćina kako bi preživjeli, ali domaćini tj. ljudi često odbacaju simbiozu pa umiru. Jedan od simbiota koji se zove Venom uspjeva naći domaćina, a to je Eddie Brock. Eddie uskoro počinje pokazivati čudne simptome. Carlton Drake šalje svoje plaćenike da preuzmu simbiot od Brocka, ali se simbiot manifestira oko njegova tijela kao monstruozno stvorenje te se bori protiv napadača. U međuvremenu četvrti simbiot Riot vezuje se s Drakeom. Na kraju Riot i Drake se bore protiv Venoma i Brocka te Riot i Drake umiru u eksploziji. 


Venom je moj najdraži film jer u filmu ima puno napetosti. Film mi malo sliči na neki horor, a horor je moja njadraža kategorija filmova. Također u filmu ima gadljivig scena, ali i smiješnih. Bilo mi je jako dobro i gledati ga u kasno uvečer.

1 komentar: